Arrangementen bij

€ 37,50

Het Teambuildings Programma

Overzicht

Prijs :

 

Duur:

 

Aantal:

 

Inclusief:

€ 37,50 per persoon

 

6,5 uren

 

Vanaf 10 personen

 

– koffie of thee met lekkers
– Rietsnijders games
– Boerenbroodbuffet luxe
– Boerendiscgolf
– Dorpsbezichtiging

Het Programma

10.30 uur – Ontvangst
met koffie/thee en stukjes appelgebak, gietserse soes en arretjescake

 

11.00 uur – Rietsnijdersgames
U wordt verdeeld in teams van 5 à 6 personen. U gaat samen de verschillende activiteiten van onze Gieterse rietsnijders games bij langs. De stoere spelen die alles te maken hebben met het zware bestaan van onze Rietsnijders. In kleine groepjes gaat u uw karakter en doorzettingsvermogen testen met activiteiten zoals spijker slaan, arm worstelen, touwtrekken, hoefijzerwerpen, ezeltje prik, zaklopen, blikgooien, hoeveel is het? (in een doorzichtige pot heel veel kleingeld en dan raden hoeveel erin zit.)

 

12.30 uur – Boerenbroodbuffet de Luxe

 

13.30 uur – Boeren disc golf
op het water met teams van 5 à 6 personen. U gaat met een fluisterboot varen richting het Wiede. Daar hebben wij een parcours gemaakt hebben op het land en het water, waar u met uw team een route af moet leggen. Wanneer u hier bent aangekomen gaat u in zo min mogelijk worpen het parcours afleggen. De scheidsrechter zal alles goed in de gaten houden en u uitleg geven.

 

15.00 uur –  Wandelen door Giethoorn
Terug van het water u mag nu zelf Giethoorn te voet verkennen. Fanfare ligt centraal in het dorp, dus alles is op loopafstand.

 

16.30 uur – Tijd voor de prijsuitreiking
onder genot van een drankje 1 met bitterballen! Welk team heeft het beste samengewerkt en zal er met de prijs vandoor gaan? Het beste team wint een fles fanfarebitter!

 

17.00 uur – Einde van dit arrangement

Aanvraag voor dit arrangement

Arrangement boekenMeer informatie