Arrangementen bij

€ 99,50

Complete buitendag Giethoorn

Overzicht

Prijs :

 

Duur:

 

Aantal:

 

Inclusief:

€ 99,50 per persoon

 

8 uren

 

Vanaf 1 personen

 

– Rondvaart
– Dorpsbezichtiging
– Fietstocht
– Kookworkshop
– 4-gangen diner

Het Programma

11.00 uur – Koffie/ thee met wat lekker

Deze heerlijke buitendag start je om 10.00 uur bij restaurant de Rietstulp met koffie/thee en wat lekkers. De Rietstulp is een sfeervol restaurant gelegen aan de Hylkemaweg en Cornelisgracht in Giethoorn, op ongeveer 300 meter van de historische dorpskern en met vlakbij een grote parkeerplaats. Hier krijg je ook een lunchpakket mee.

 

11.45 uur – Rondvaart Giethoorn
Giethoorn en omstreken ontdekken vanaf het water. Een rondvaart van 1 uur, waarbij je onder begeleiding van een schipper en gids vaart door de historische dorpskern van het sfeervolle Giethoorn met z’n rieten daken, smalle grachten en hoge bruggen.


12.45 uur- Fietstocht
De fietsen staan gereed voor een mooie tocht in de omgeving. Er zijn verschillende fietsroutes beschikbaar maar je kan ook gebruik maken van bijvoorbeeld de  ANWB Fietsknooppuntenplanner.

 

15.30 uur- Kookworkshop inclusief 4-gangen diner
Start bij Buitenkoken Giethoorn van een avontuurlijk lekkere kookworkshop in de openlucht. De kookworkshop wordt op een leuke, toegankelijke en gastvrije manier gegeven. Je uitzicht is enerzijds langsvarende boten, anderzijds het Nationaal Park Weerribben – Wieden.

 

Het accent van deze ongeveer vier uur durende kookworkshop ligt op het koken met Dutch Ovens. Je maakt kennis met verschillende soorten gietijzeren pannen en leert de techniek van het koken op houtvuur en met briketten. 

 

In groepjes van twee of drie ga je een heerlijke maaltijd bereiden. Elk groepje kookt één of twee gerechten zodat we een compleet menu krijgen met een voor,- hoofd-, en nagerecht. We eindigen de kookworkshop rond 19.00 uur met koffie, thee en taart van het vuur.

 

19.30 uur – Einde Arrangement

 

De kookworkshop gaat door bij een minimum aantal van vier personen. Als je geboekt hebt nemen we persoonlijk contact met je op voor aanvullende informatie.

buitklein
Screenshot_1
6. Petromax Rotating Waffle Iron wf-tx
AANVRAAG ARRANGEMENT

 

    Optie Arrangement aanvragenMeer informatie aanvragenDit arrangement kado geven    .