Arrangementen bij

DAF Experience Giethoorn

€ 72,50

DAF Experience Giethoorn

Een uniek dagje uit in Giethoorn. Ga op expeditie met een DAF door één van Nederlands mooiste natuurgebieden “De Weerribben-Wieden” en wissel het rijden in deze Oer-Hollandse, nostalgische auto’s af met fluistervaren of een bezoek aan het Woudagemaal. Onderweg gaat u zich bekwamen in de behendigheidsproeven met de DAF en strijd mee voor de DAF Bokaal.

Overzicht

Prijs personen > 12 jaar:
Prijs kinderen 4-11 jaar:

 

Aantal:

€ 72,50 per persoon
op aanvraag, afhankelijk van leeftijd

 

Vanaf 8 personen

Programma

13.00 uur (van okt tm mrt aanvang 12.00 uur)
Ontvangst in Giethoorn met een warme consumptie

 

13.30 uur
Start DAF Experience. Aan de hand van een puzzelroute gaat u door het gebied rijden, nadat u uitleg en instructie heeft gekregen.

 

Onderweg maakt u een stop in Kalenberg om één uur te gaan fluistervaren door de Weerribben of u kiest voor de route naar Lemmer met bezoek aan het Wouda Gemaal. (in okt tm maart rijdt u naar het Wouda gemaal of maakt ene rondvaart door Giethoorn)

 

U strijdt ook voor een heuse DAF Bokaal tijdens de behendigheidsproeven onderweg

 

18.00 uur
Prijsuitreking DAFBokaal onder het genot van een drankje (excl.).

 

19.00 uur
De dag afgesloten met een BBQ 1 of BUFFET 1

 

BBQ 1
Een variatie van hamburger, speklap, braadworst, gemarineerde sparerib, kipsaté en kippendij. De barbecue wordt geserveerd met diverse koude sauzen, satésaus, friet en een groene– en huzarensalade. Vooraf worden er op tafel uitgebreide broodplankjes geserveerd.U bereidt uw vlees zelf (boven de 50 personen wordt er voor u gegrild)

 

BUFFET 1
Een één-gangbuffet bestaande uit: Een groene- en huzarensalade, Huisgemarineerde spareribs, Balletjes in satésaus, Kippendij in kerriesausEen stoofpotje van visOnze buffetten worden geserveerd met twee soorten groenten en twee soorten aardappelgarnituur. Vooraf worden er op tafel uitgebreide broodplankjes geserveerd.

Opmerkingen

De DAF chauffeurs dienen:
– 23 jaar of ouder te zijn
– Een geldig rijbewijs te kunnen overleggen
– Instructie te volgen en huurovereenkomst te tekenen
– Alcohol vrij te blijven

Opties voor dit arrangement

In plaats van BBQ 1 of BUFFET 1, kunt u ook kiezen voor:

(meerprijs + € 5,00 p.p.)
Een combinatie van biefstuk, zalmfilet, speklap, kipsaté, kippendij, gemarineerde sparerib en hamburger Deze barbecue wordt geserveerd met friet, twee soorten salades, satésaus en diverse koude sauzen. Vooraf worden er op tafel uitgebreide broodplankjes geserveerd.U bereidt uw vlees zelf (boven de 50 personen wordt er voor u gegrild)

(meerprijs + € 10,00 p.p.)
Onze koks bereiden met veel plezier voor u de volgende vleessoorten: Black Angus biefstuk, zalmfilet, speklap, kipsaté, kippendij, gemarineerde sparerib, braadworst, schouderkarbonade, hamburger. Deze barbecue wordt geserveerd met friet, twee soorten salades, satésaus en diverse koude sauzen.

BUFFET 2 (meerprijs + € 5.00 p.p.)

De tomaten-of mosterdsoep van dit twee-gangenbuffet wordt uitgeserveerd. Aansluitend kunt u genieten van: varkenshaas in champignonroomsaus, mini schnitzels met gebakken garnituur, gehaktballetjes in satésaus, kippendij in kerriesaus, spareribs, zalmfilet in bieslooksausDit buffet wordt geserveerd met een groene- en huzarensalade twee soorten groenten en twee soorten aardappelgarnituur. Vooraf worden er op tafel uitgebreide broodplankjes geserveerd.

Aanvraag voor dit arrangement

Arrangement boekenMeer informatie