Arrangementen bij

Escape Room Giethoorn

€ 70,00

Escape Room Giethoorn

Spanning en ontspanning
Na een ontspannen ontvangst en een rondvaart/fluistertocht door Giethoorn bouwen we na de Build Your Own Burger lunch de spanning op met één van de volgende spannende escape rooms.

 

Prison Break Paasloo
Bij Prison Break Paasloo draait het erom om met verschillende teams tegen elkaar te strijden om als eerste te ontsnappen uit de handen van de strenge cipiers. Samenwerken met je teamgenoten is hierbij van groot belang. Lukt het jou en je team om uit de bus te ontsnappen en door het bos de vluchtauto te bereiken. De bestuurder van de vluchtauto wil je best een handje helpen, maar alleen als je hem het wachtwoord weet te vertellen. Om achter het wachtwoord te komen, moet je onderweg de nodige uitdagingen aangaan en je hoofd koel houden, anders is één van de andere teams je voor.

 

De Slager van Oldemarkt
Indien je over het nodige lef beschikt om deze escape room te betreden, zul je vanaf het eerste moment in een zinderend avontuur belanden waarbij je voor de meest uiteenlopende puzzels, uitdagingen en raadsels komt te staan.
Bij jullie eerste opdracht wordt je naar de werkplek van de slager gebracht. Hier heb je 60 minuten de tijd om samen met je vrienden, familie of collega’s te ontsnappen, voordat de Slager weer terug komt. Teamwork is essentieel, evenals een creatieve geest en gezonde portie lef. De groepen die het snelst weten te ontsnappen vergaren eeuwige roem in onze hall of fame. Durf jij de uitdaging aan?

 

Hacked Immersive Experience
De parkmanager gaat met u rond de tafel omtrent de Identiteitsfraude. Lukt het jullie om binnen de 100 minuten deze fraude ongedaan te maken?

Programma

Prijs 4-5 personen:
Prijs 6-9 personen:
Vanaf 10 personen:

€ 80,00 per persoon
€ 70,00 per persoon
€ 71,50 per persoon

10:00 uur – Ontvangst in Giethoorn
Ontvangst met twee kopjes koffie of thee en appelgebak met slagroom

 

11:00 uur – Fluisterboottocht
Een fluisterboottocht van 2 uur door Giethoorn en omgeving

 

13:00 uur – Burger menu 
Bij terugkomst kunt u genieten van Build your own burger inclusief 1 side dish

 

14:00 uur – Dorpsbezichtiging
Vrije tijd om het dorp te bezoeken

 

Escape Room Experience

 

Optie 1:
16:30 uur – Hacked
Hacked Immersive Experience (meerprijs + € 10,00)

 

Optie 2:
15.30 uur – Escaperoom Paasloo
op eigen gelegenheid naar Paasloo waar je om 16:00 uur begint met De Slager van Oldemarkt (tot 8 personen) of Prison Break Paasloo (vanaf 10 personen)

 

18:30 uur – Barbecue 1
Een variatie van hamburger, speklap, braadworst, gemarineerde sparerib, kipsaté en kippendij. De barbecue wordt geserveerd met diverse koude sauzen, satésaus, friet en een groene– en huzarensalade. Vooraf worden er op tafel uitgebreide broodplankjes geserveerd.U bereidt uw vlees zelf (boven de 50 personen wordt er voor u gegrild)

20160331140906_M_11909
20170214102224_M_11909
Restaurant-Giethoorn-Eetcafe-Giethoorn-Burgers-Grill-4
Potato-dippers-Hamburger-Restaurant-Giethoorn
20170214102249_M_11909

Opmerkingen

Tegen een toeslag kunnen onderstaande activiteiten worden bijgeboekt:

 

Lopen op het water + € 5,00 p.p.
U stapt in de aquabubbel om de eerste stappen op het water te gaan zetten (minimaal 2 rondes)

 

Mini escape + € 5,00 p.p.
Lukt het u om uit de kleinste escaperoom van Noord Nederland te ontsnappen binnen de tijd? Ga de strijd aan in duo’s voor de snelste tijd

 

The Bomb + € 5,00 p.p.
Eén speler zit vast in een virtuele kamer met een tikkende tijdbom die onschadelijk gemaakt moet worden. De andere spelers zijn de “Experts” die de instructies moeten geven om de bom onschadelijk te maken. Door de informatie te ontcijferen die te vinden is in het handboek voor bommen moet dit makkelijk lukken. Maar er is een valstrik: de experts kunnen de bom niet zien, dus iedereen moet alles goed omschrijven en uitleggen – voordat het te laat is!

 

Pubquiz + € 5,00 p.p.
Een gezellige quiz in het cafe, waarbij de kennis van muziek, nieuws, sport, drank wordt getest

 

Hilarische Dukaten strijd + € 7,50 p.p.
Daag je collega, vriend of familielid uit om te duelleren tijdens het sumo worstelen, handje drukken, Spijkerslaan, skilopen, Boogschieten, zaklopen, Kruiwagenrace, Blik gooien, Boerendarten en diverse andere hilarische activiteiten. Wie heeft er aan het einde van de avond de meeste dukaten?

Opties voor dit arrangement

Barbecue 2 ipv BBQ 1 (meerprijs + € 5,00 p.p.)

Een combinatie van biefstuk, zalmfilet, speklap, kipsaté, kippendij, gemarineerde sparerib en hamburger Deze barbecue wordt geserveerd met friet, twee soorten salades, satésaus en diverse koude sauzen. Vooraf worden er op tafel uitgebreide broodplankjes geserveerd.U bereidt uw vlees zelf (boven de 50 personen wordt er voor u gegrild)

 

Barbecue 3 ipv BBQ 1 (meerprijs + € 10,00 p.p.)
Onze koks bereiden met veel plezier voor u de volgende vleessoorten: Black Angus biefstuk, zalmfilet, speklap, kipsaté, kippendij, gemarineerde sparerib, braadworst, schouderkarbonade, hamburger. Deze barbecue wordt geserveerd met friet, twee soorten salades, satésaus en diverse koude sauzen.

 

Buffet 1 ipv BBQ 1 (zelfde prijs)
Een één-gangbuffet bestaande uit: Een groene- en huzarensalade, Huisgemarineerde spareribs, Balletjes in satésaus, Kippendij in kerriesaus. Een stoofpotje van visOnze buffetten worden geserveerd met twee soorten groenten en twee soorten aardappelgarnituur. Vooraf worden er op tafel uitgebreide broodplankjes geserveerd.
Minimaal 15 personen

 

 

Buffet 2 ipv BBQ 1 (meerprijs + € 5,00 p.p.)
De tomaten-of mosterdsoep van dit twee-gangenbuffet wordt uitgeserveerd. Aansluitend kunt u genieten van: varkenshaas in champignonroomsaus, mini schnitzels met gebakken garnituur, gehaktballetjes in satésaus, kippendij in kerriesaus, spareribs, zalmfilet in bieslooksausDit buffet wordt geserveerd met een groene- en huzarensalade twee soorten groenten en twee soorten aardappelgarnituur. Vooraf worden er op tafel uitgebreide broodplankjes geserveerd.
Minimaal 15 personen

AANVRAAG ARRANGEMENT

 

    Optie Arrangement aanvragenMeer informatie aanvragenDit arrangement kado geven    .