Arrangementen bij

Fietsen en Varen door Giethoorn

€ 55,00

Varen & Fietsen door Giethoorn

Overzicht

Prijs persoon > 12 jaar
Prijs per kind 4-11 jaar

 

Duur:

 

Aantal:

 

Inclusief:

€ 55,00 per persoon
€ 45,00 per kind

 

8 uren

 

Vanaf 2 personen

 

– Koffie of thee met speculaas
– Rondvaart
– Fiets + Fietstocht
– Picknick
– 3-gangendiner

Het Programma

Hollands Venetië
Ontdek een uniek stukje Nederland. De huizen zijn verbonden met bruggetjes en tussen de huizen door kun je varen. Een belevenis op zich! Ook in de oude dorpskern is een autovrije straat. Perfect, want na de rondvaart staat de huurfiets al voor je klaar!

 

11.00 uur – Ontvangst in Giethoorn
Ontvangst met koffie of thee en speculaas

 

11.45 uur – Rondvaart van 1 uur met gids 
Nadat je je kopje koffie/thee op hebt gedronken, stap je in de rondvaartboot om te genieten van een relaxte rondvaart. Tijdens deze rondvaart vaar je door het dorp Giethoorn, maar ook door het natuurgebied “de Wieden”. Onderweg word je begeleid door een deskundige gids die je het nodige over het dorp en de flora en fauna vertelt.

 

12.45 uur – Fietstocht met picknick
Na het varen staat de fiets al voor jullie klaar. Samen met de picknick die in een boerenzakdoek zit en een mooie fietsroute gaan jullie op weg. Nadat jullie een stuk gefietst hebben, kies je een mooi plekje uit en ga je lekker genieten van de uitgebreide picknick. Aan alles is gedacht; broodje ham en broodje kaas, krentenbolletje, drinken, huzarensalade, fruit en een candybar.

 

17.00 uur – 3-gangendiner
Eenmaal terug van de fietstocht kun je gaan genieten van een heerlijk 3-gangendiner. Wat te denken van een soepje vooraf, gevolgd door een schnitzel of wijtingfilet en een vanille-ijs met vruchtjes en slagroom als dessert?

Kinderen krijgen een kindermenu

high3
riet1
fietsen
AANVRAAG ARRANGEMENT

 

    Optie Arrangement aanvragenMeer informatie aanvragenDit arrangement kado geven    .