Arrangementen bij

High Tea Uitje Giethoorn

€ 25,00

High Tea Uitje Giethoorn

Geniet van de high tea in de prachtige sfeer van het pittoreske en betoverende Giethoorn. Naast de high tea is er ook de mogelijkheid voor een High Burger variant.

Programma

Prijs per persoon:

 

Aantal:

€ 25,00 per persoon

 

Vanaf 2 personen

12.30 uur – Ontvangst met een warme consumptie
en ambachtelijke boerenbrok

 

13:00 uur – Dorpsbezichtiging
U heeft ruim de tijd om het dorpje te voet te bezoeken. U kunt tegen meerprijs ook kiezen voor een rondvaart of een fluisterboottcht van 2 uren.

 

15:00 uur – High Tea
De high tea wordt in 2-gangen geserveerd en bestaat uit o.a. brownies, muffins, scones, petit fours, cakejes, soesjes, sandwiches, en warme hartige hapjes.

 

Tijdens de high tea kunt u genieten van diverse thee melanges en u kunt daar onbeperkt gebruik van maken. (Koffie is eventueel mogelijk, niet onbeperkt).

 

In plaats van de high Tea kunt u ook kiezen voor een High Beer of High Wine

 

Geniet van drie verschillende wijnen/speciale bieren met daarbijbehorende lekkernijen. Ook volledig alchohol vrij mogelijk. Een combinatie van de drie High services is ook mogelijk.

Opties voor dit programma

Tegen een toeslag kunnen onderstaande activiteiten worden bijgeboekt:

 

Fluisterboot 2 uren + € 9,50
Fluisterboottocht van 2 uur door Giethoorn en omgeving. U gaat zelf varen met een bootje met elektrische motor. Op eigen gelegenheid verkent u Giethoorn.

 

Kanoboot 2 uren + € 9,50
Kanoboottocht van 2 uur door Giethoorn en omgeving. U gaat zelf varen met een kano. Op eigen gelegenheid verkent u Giethoorn.

 

Lopen op het water + € 5,00 p.p.
U stapt in de aquabubbel om de eerste stappen op het water te gaan zetten (minimaal 2 rondes)

Hacked the Game + € 115,00 (min. 4 – max. 8 personen)
Lukt het jullie om de parkmanager te overtuigen van julliem onschuld en de identiteitssfraude binnen de 75 minuten ongedaan te maken?

The Bomb +€ 7,50 p.p.
Eén speler zit vast in een virtuele kamer met een tikkende tijdbom die onschadelijk gemaakt moet worden. De andere spelers zijn de “Experts” die de instructies moeten geven om de bom onschadelijk te maken. Door de informatie te ontcijferen die te vinden is in het handboek voor bommen moet dit makkelijk lukken. Maar er is een valstrik: de experts kunnen de bom niet zien, dus iedereen moet alles goed omschrijven en uitleggen – voordat het te laat is!

Pubquiz +€ 7,50 p.p. (minimaal 10 personen)
Een gezellige quiz in het cafe, waarbij de kennis van muziek, nieuws, sport, drank wordt getest

VR-Moorddiner in drie gangen + € 12,50 (upgrade op genoemde menu in het programma)
Probeer de moord met elkaar op te lossen door in een virtiuele wereld te stappen. De high tea/wine/beer wordt geserveerd in drie Gangen, waarbij u om de gangen heen het VR-Moordspel speelt

 

Crazy Bingo + € 17,50 p.p. (min 10 pers)
Speel het Oer-Hollandse Biongo spel in een modern jasje. Stel je eigen Bingo kaartt samen, speel de diverse leuke, originele en hilarische rondes met leuke opdrachten en swingende vragen
Bubbel voetbal, Arrow Battle, Vlot bouwen (min. 10 prsonen) Prijs op aanvraag
Speel het hilarische bubbelvoetbal of neem het op tegen elkaar tijdens de Arrow Battle met pijl en boog of ga de uitdaging aan om met je team zo snel mogelijk ene vlot te bouwen.

AANVRAAG ARRANGEMENT

 

    Optie Arrangement aanvragenMeer informatie aanvragenArrangement reserveren    .