Arrangementen bij

Smokkelavond - een actief en spannend arrangement

€ 54,50

Smokkelavond Arrangement

Overzicht

Prijs per persoon:

 

Aantal:

€ 54,50 per persoon

 

Vanaf 20 personen

Waan u in de jaren 20 van de vorige eeuw, tijdens de drooglegging in de Verenigde Staten van Amerika. Vele families van het Italiaanse eiland Sicilië waren vanwege “het land van de onbeperkte mogelijkheden” overgekomen om hiervan te kunnen profiteren, zo ook de Maffia.

 

Al gauw waren ze op de hoogte van de Amerikaanse drankzucht en begonnen zo hun geheime distilleeractiviteiten (Moonshining). Het duurde niet lang of de FBI kreeg hier lucht van. Zij zetten toen alles op alles om deze praktijken de kop in te drukken. Het was een hele klus om de distilleerderijen te vinden en te ontmantelen.

 

De FBI beperkte zich al gauw tot het pakken van de “Runners” (mensen die de smokkelwaar vervoerden). De maffia families hadden er al gauw genoeg van, hun familie in het gevang te moeten zien verdwijnen. Ze ronselden “vrijwilligers” die tegen vergoeding het vuile werk voor hen opknapten.

Het Programma

18.00 uur – De barbecue
Schouderkarbonade, hamburger, speklap, varkenshaas saté en kipspies, Rauwkost salade, Huisgemaakte huzaren salade, Diverse warme en koude sauzen, Stokbrood met kruidenboter en friet.

 

20.00 uur – Smokkelavond
u stapt met uw groep in de fluisterboot. Vervolgens vertrekt u richting de whisky distilleerderij op het eiland van het meer. Hier kunt u proeven van de sfeer en de whisky. Na de whisky krijgt u de smokkelwaar uitgereikt, bestaande uit drank, sigaretten en drugs. Welke familie lukt het om de meeste smokkelwaar op een slinkse manier naar de kroeg te brengen? Pas op voor de FBI, als ze u te pakken krijgen controleren zij u op smokkelwaar.
Het team (familie) dat de meeste smokkelwaar binnen brengt zal vanavond extra aandacht krijgen. Maar diegene die wordt betrapt moet zijn smokkelwaar inleveren.

 

22.30 uur – Einde smokkeltocht

 

Dit arrangement is uit te breiden met:
– Nazitten bij het kampvuur met 2 consumpties en 2 hapjes | meerprijs € 8,00 p.p.
– Gezellige feestavond met 1,5 uur drinken & 3 hapjes | meerprijs  €16,00 p.p.

Aanvraag voor dit arrangement

    Arrangement boekenMeer informatie